Servicii

 Pentru o firmă distribuitoare de medicamente, implementarea unui nou sistem informatic de logistică este un proces lung, greoi respectiv aducător de multe schimbări, iar acesta va determina cadrul principalei activităţi (core business), posibilităţile de extindere şi eficacitatea.Pentru asigurarea succesului, pe lângă calitatea software-urilor noastre, considerăm ca fiind fundamentală rapiditatea, acurateţea, totalitatea şi flexibilitatea serviciilor ataşate. Serviciile noastre se extind în afara software-urilor dezvoltări proprii  respectiv cele comercializate, în domeniile economice şi tehnice legate de acestea.

Pe parcursul anilor am participat la mai multe proiecte complexe reuşite şi prin acestea s-au născut nişte relaţii cu partenerii noştri prin intermediul căruia putem oferi clienţilor noştri nu numai software logistic, ci şi sfaturi pentru organizarea depozitelor, diferite tehnologii pentru depozite, cititori de cod bară şi în afara acestora diferite unelte informatice, începând de la servere, instalarea reţelei, până la diferite software-uri – printre care şi metode de optimizare. Practic oferim servicii complete de la proiectarea logistică a depozitului până la sistemul informatic.

 

Logistică

Modelarea unui depozit de medicamente funcţional (picking, fundal, rece-răcoros, etc.) este o sarcina extrem de complicată. atât în cazul unui depozit nou construit cât şi în cazul reorganizării unui depozit deja existent. Se ivesc multe întrebări:

  • tipul şi cantitatea locaţiilor,
  • alegerea tehnologiei din depozit,
  • proiectarea mişcării mărfii,
  • proiectarea căii de parcurgere al depozitului,
  • alegerea şi plasarea uneltelor informatice,
  • modelarea documentelor,
  • proiectarea proceselor de lucru,

etc.

pe larg >>

 

Optimizare depozit

Proiectarea funcţionării depozitului nu înseamnă că acesta funcţionează eficient şi rentabil. Cum să organizăm echiparea (de ex. plasarea produselor, calea de parcurgere, numărul colectorilor) depozitelor (în special depozitul de picking), astfel încât timpul de derulare să fie cât mai scurt şi cheltuielile de funcţionare să fie cât mai reduse.

Acestea fiind obiectivele de atins se mai ivesc noi întrebări şi criterii, iar noi putem oferii răspunsuri informatice la acestea cu ajutorul unor analize şi  metode de optimizare.

pe larg >>

 

Implementarea şi administrarea sistemului PharmaLog

Oferim partenerilor noştri un pachet de servicii pe întreaga durată de viaţă al softului PharmaLog.

 

Management de proiect

Scenariul implementării sistemului PharmaLog depinde în mare măsură de profilul partenerului (de ex. este un distribuitor cu o gamă largă de medicamente, sau este reprezentanţă a unui producător), de mărimea acestuia (număr produse, număr furnizori/clienţi, numărul utilizatorilor sistemului), de tipul depozitelor, dacă se alege sistemul complet sau varianta de tip hosting precum alte criterii. În consecinţă, paşii implementării sistemului sunt alcătuite într-un mod flexibil, dar la go-live se ajunge doar după verificări şi testări stricte, începând cu evaluarea cerinţelor de utilizator, până la personalizarea sistemului şi instruirea utilizatorilor.

pe larg >>

 

Implementare, administrare, suport PharmaLog 

După implementarea sistemelor noastre asigurăm urmărirea şi adaptarea acestora. Considerăm ca fiind fundamental ca partenerul nostru să nu se simtă niciodată singur în cazul unei probleme legate de informatică. Asigurăm contactul continuu cu instrumente hotline şi helpdesk.

pe larg >>

 

.

.

.

.

.

.

.

.