Misiunea PharmaLog

Asigurarea deservirii complete al clienţilor respectiv livrarea de sisteme informatice complexeÎncă de la fondarea din 1989, conducerea şi angajaţii SZEGED Software Zrt. sunt devotaţi dezvoltării de software de înaltă calitate, deservirii  clienţilor la un înalt nivel respectiv în formarea unor relaţii corecte, armonioase cu partenerii noştri. Principiile noastre de bază sunt conform acestui angajament.

Fiecare sarcină de dezvoltare este o creaţie care poartă pe ea urmele persoanei creatoare. Considerăm ca fiind obligaţia noastră ca această creaţie să fie la cel mai înalt nivel posibil, realizat cu soluţii care să ofere cea mai bogată funcţionalitate. În acest scop folosim tehnologiile de dezvoltare  software cele mai favorabile şi eficace, ne perfecţionăm permanent iar în cursul muncii noastre folosim metode de dezvoltare a sistemelor şi metodelor axate pe rezultate. Cu cât ne dedicăm mai mult cu atât câştigăm mai mult.

Clienţii noştri se pot baza mereu pe noi – nu dorim ca ei să se simtă cu vre-o problemă singuri. În cadrul muncii noastre clienţii sunt în centru. Ne străduim mereu să formăm şi să menţinem un mediu partenerial sincer respectiv să deservim cât mai complet cerinţele partenerilor noştri. Mereu oferim mai mult decât ni se cere.

Ne străduim mereu să fim în armonie cu noi înşine, cu mediul înconjurător respectiv în efectuarea sarcinilor. Armonia îşi are rădăcinile în unitatea independenţei şi a cooperării, în efectuarea cinstite a muncii, în rezolvarea calitativă a problemelor, în respectarea termenelor şi în înfrumuseţarea şi prezervarea mediului înconjurător.

Credem că astfel putem asigura individualitatea şi reputaţia firmei noastre.