Despre noi

Cunoașteți-ne de mai aproape!

Varga Áron

Varga Áron

director executiv

Logistica este o activitate care a existat din timpuri străvechi – iar noi am început să dezvoltăm un software specializat pentru o piață specializată din acest sector de afaceri când ne-am înființat, și continuăm neîntrerupt pe această cale.

Sistemele noastre PharmaLog și StoreIS, specifice sectorului și cu funcții dezvoltate până la ultimul detaliu, au fost concepute pentru firme la care logistica este activitatea principală, și nu doar una dintre multe altele.

Putem afirma cu încredere că dacă o companie are nevoie de un sistem unde funcționalitatea și sofisticarea modulului de WMS are o importanță primordială, atunci software-ul nostru este una dintre cele mai bune soluții disponibile pe piață!

Credem cu tărie în munca prestată într-o atmosferă liberă, care urmărește relațiile reciproc avantajoase – la fel cum declară și inscripția bursei de la Porto:

Labor et libertate urgent nos”, sau “Munca și libertatea ne îmboldesc”.

COMPANIA NOASTRĂ PE SCURT

Îi ajutăm pe clienții noștri în îmbunătățirea competitivității prin soluțiile noastre specifice industriei

Încă de la început, profilul nostru a fost dezvoltarea de software care îndeplinește cerințele specializate IT de importanță critică pentru afaceri în logistica (activitatea principală) a distribuitorilor de medicamente.

Dezvoltăm planuri cu clienții noștri pe termen lung; menținem legături strânse cu fiecare dintre clienții noștri cheie timp de mulți ani, furnizându-le un sistem personalizat și avizat care se potrivește nevoilor lor și desfășurând activități de suport conform cerințelor.

Printre clienții PharmaLog putem găsi distribuitori cu doar câteva terminale precum și companii cu mai multe puncte de lucru aflate la distanțe mari și utilizează sute de terminale.

Versenyképesség növelés
VALORILE NOASTRE FUNDAMENTALE

Credem în parteneriatele de termen lung și în relațiile reciproc avantajoase.

Ne mândrim cu faptul că am putut să menținem parteneriate cu numeroși clienți timp de mai mult de 20 de ani. Această realizare se datorează faptului că de-a lungul existenței noastre, am rămas fideli convingerilor noastre fundamentale:

Fiabilitate și stabilitate

Calitatea pentru noi înseamnă fiabilitate și stabilitate atât în ceea ce privește produsele noastre cât și compania noastră.

Clienții noștri, firmele de distribuție farmaceutică, reprezintă puntea dintre producătorii de medicamente și farmacii/spitale. Suntem conștienți de importanța critică a activității noastre, și prin urmare nu putem admite niciun fel de întrerupere.

Sistemele noastre au fost special concepute pentru a recepționa și gestiona un volum mare de date; ele funcționează 24/7, prin intermediul lor livrându-se 1.500.000+ de lăzi de medicamente zilnic.

Megbízhatóság

Asistență și relații excepționale cu clienții

În experiența noastră, ceea ce este extrem de important pentru clienții noștri este asistența și suportul. Posibilitatea de a apela oricând la un expert care să le răspundă la orice întrebare, pe care o au legat de sistemele noastre.

Clienții noștri se pot baza mereu pe noi – nu sunt lăsați niciodată să se simtă abandonați cu problemele lor. Ei ocupă un rol principal de-a lungul întregul nostru proces de lucru.

Aspirația noastră zilnică este crearea și menținerea unei atmosfere sincere de parteneriat, și să le îndeplinim cererile la nivelul maxim al posibilităților noastre. Dăm mereu mai mult decât se așteaptă de la noi.

Flexibilitate

Ne conformăm la cerințele clientului prin software-ul nostru personalizat, și oferim soluții potrivite atât depozitelor mici și simple cât și depozitelor mari, complexe și automatizate.

Suntem destul de mari pentru a ne angaja la proiecte de anvergură semnificativă și pentru a ne ocupa individual cu fiecare client, însă destul de mici ca să răspundem la nevoile clienților noștri și la provocările pieței cu flexibilitate și agilitate.

Rugalmasság
Innovatív megoldások

Soluții inovative

Unul dintre aspectele specifice ale distribuției de medicamente este că lucrează cu o marjă relativ mică, impusă de stat.

Această ipostază însă impune ca munca în fiecare domeniu secundar de activitate să se desfășoare utilizând soluții mai eficiente din punctul de vedere al costurilor.

Drept urmare, toți participanții din domeniul distribuției de medicamente se află mereu cu un pas înaintea celorlalte sectoare comerciale în ceea ce privește eficiența în logistică.

Pharmalog România

PharmaLog Srl. a fost înființată la Târgu Mureș ca filială a SZEGED Software Zrt. Misiunea sa este reprezentarea produselor software – în primul rând a sistemului PharmaLog – pe piața românească.

Prin colaborare cu parteneri renumiți din domeniu, au dobândit experiență vastă în domeniul logisticii distribuției de farmaceutice, al dezvoltării sistemelor, al programării și al suportului acordat utilizatorilor.

Scopul nostru comun este să ne creștem cota de piață în România, creând astfel o platformă robustă, stabilă și fiabilă pentru această sferă de întreprinderi deosebit de exigentă și specializată.

PharmaLog S.R.L.
Varga Áron

Varga Áron

director executiv
Takács Attila András

Takács Attila András

manager client
Pharmalog / MedTracS

Ráduly Csongor

manager client
Pharmalog
ISTORIA COMPANIEI

Etape și evenimente importante în viața firmei noastre

1989 - Înființarea firmei SZEGED Software

Firma noastră a fost înființată pe 7 aprilie 1989 – proprietarii săi sunt persoane fizice din Ungaria.

Am primit prima noastră comandă de la un Centru Farmaceutic pentru implementarea unui sistem de evidență a stocurilor. De atunci suntem prezenți pe piața de software pentru logistica comerțului en-gros de farmaceutice, ținând pasul și deservind în tot acest timp schimbările continue de pe piață.
A kiugrás éve

1997 - Un an de cotitură

În opt ani, ne lansasem aplicația în 12 dintre cele 19 centre farmaceutice și numeroși distribuitori privați.

Însă anul acesta s-a dovedit să fie anul nostru de cotitură: Am implementat o versiune complet reînnoită tehnologic a software-ului nostru PharmaLog la 6 puncte de lucru din Ungaria al celui mai mare distribuitor de medicamente din Europa, PHOENIX Pharma.
A kiugrás éve
PharmaLog a TEVA-nál

2001 - Implementare PharmaLog la TEVA

Implementarea sistemului PharmaLog la filialele companiei israeliene TEVA a fost un proces în mai multe etape, coordonat cu activitatea de dezvoltare din cadrul companiei de distribuție – inclusiv la TLK, unul dintre cele mai moderne depozite din Europa, construit în 2006.

Colaborând cu noi, au reușit să utilizeze numeroase tehnologii personalizate de depozitare pentru colectare în depozitul lor de 10,000 m2.
PharmaLog a TEVA-nál

2006 - Înființarea companiei PharmaLog în România

Am înființat o filială în Târgu Mureș sub numele de Pharmalog Srl cu scopul reprezentării produselor în România, sprijinind proiecte de implementare a sistemului și efectuând mentenanța software-ului nostru.
PharmaLog SAAS

2007 - Se lansează versiunea PharmaLog SAAS in regim HOSTING

Apariția unui număr tot mai mare de distribuitori „mici” de medicamente ne-a determinat să lansăm versiunea găzduită (SaaS) a PharmaLog.

Oferim produsul nostru sub forma unui serviciu producătorilor de medicamente, partenerilor specializați în servicii logistice pentru producători de medicamente, distribuitorilor mici sau lanțulirol de farmacii, cu o infrastructură IT completă, inclusiv serviciile de implementare, administrare și control al sistemului. Și pe noi ne-a luat prin surprindere interesul puternic pe care l-a atras și care durează până în ziua de azi.
PharmaLog SAAS
Szeged Software Románia

2008 - Lansarea sistemului în România

Prima implementare a sistemului în România la 10 puncte de lucru aparținând distribuitorului de medicamente Pharmafarm (Richter România).

În anii următori, distribuitorii din București, Farmexim și HelpNet au ales de asemenea PharmaLog.
Szeged Software Románia
Szeged Software Lengyelország

2017 - Incursiuni în piața din Polonia

Având scopul de a ne extinde posibilitățile pe piața de peste hotare, am semnat un contract de colaborare cu firma poloneză Optima Systems pentru promovarea produselor noastre și prestarea de asistență.

Pe fotografiile făcute doi ani mai târziu la excursia organizată cu ocazia celei de-a 30-a aniversare a SZEGED Software îi regăsim și pe colegii noștri din Polonia, România și Ungaria.
Szeged Software Lengyelország
FMD MedTracS

2019 - Își face apariția MedTracS

Directiva privind medicamentele falsificate (FMD) a Parlamentului European a impus obligativitatea serializării medicamentelor pentru participanții la piață.

Produsul nostru MedTracS este o aplicație de tip cloud multilingvă și compatibilă cu telefoanele mobile inteligente. Cu ajutorul partenerilor noștri din străinătate, l-am introdus la mai mult de 50 de distribuitori din 5 țări.
FMD MedTracS
TESTIMONIALE

De la clienții noștri

Vélemények
SOCIETATEA NOASTRĂ PARTENER

Vă prezentăm Optima.Systems Sp. z o.o.

Satisfacția exprimată de către baza noastră de clienți în continuă creștere ne-a îndemnat să facem incursiuni pe piața din Polonia de asemenea în 2017. Am încheiat un acord de colaborare cu firma Optima.Systems cu sedii în Gliwice și Varșovia.

Colegii noștri entuziaști din Polonia sunt însărcinați în primul rând cu reprezentarea sistemelor PharmaLog și MedTracS pe piața poloneză, precum și cu îndeplinirea sarcinilor de marketing și asistență.

Au avut parte de succese rapide în vânzarea serviciului software MedTracS – mai mult de 20 de distribuitori de medicamente l-au adoptat în Polonia și Slovacia în perioada 2019-2021.

Distribuția din Polonia a sistemului PharmaLog se anunță a fi promițătoare: colegii noștri polonezi au primit numeroase apeluri demonstrând un interes real, au ținut prezentări și au organizat vizite de referință la companii de distribuție farmaceutică.

Certificate, premii și onoruri

Proiectele de dezvoltare sunt opere de artă: ele poartă urmele muncii făcute de Omul Creator.

Considerăm că acesta este datoria noastră, și vom depune toate eforturile pentru a o îndeplini la cele mai înalte standarde pe care le putem atinge, motiv pentru care am obținut certificarea ISO 9001, și suntem de asemenea mândri de premiile noastre, precum și aprobarea primită de la ANM.

O marcă inovatoare

Firma noastră, este câștigător multiplu de premii MagyarBrands în categoria Marcă Inovatoare.
Magyar Brands díj

Certificare ISO 9001

Din luna mai a anului 2006 deținem certificatul de managementul calității ISO 9001 în domeniul „Implementare și dezvoltare de sisteme informatice, monitorizare sistem”.
ISO minősítés

Aprobat de ANM

Software-ul nostru PharmaLog a fost evaluat de către Institutului Național de Farmacie și Nutriție de-a lungul mai multor inspecții efectuate la numeroase distribuitori de medicamente, și a primit aviz favorabil atât din punctul de vedere al funcționalității cât și al documentației.
ANMDM

Pentru a afla mai multe despre produsele noastre,
contactați-ne și cereți ofertă

Nu ezitați să ne sunați pe numărul
+40 365 410 305
sau să ne scrieți la
office@pharmalog.ro