Prezentare SZEGED Software S.A.

 

Societatea SZEGED Software SRL. a fost înfiinţată de către persoane fizice în 1989. În martie 2000 firma s-a transformat în societate pe acţiuni. Cei patru proprietari maghiari sunt specialiști cheie a firmei.

De la început, profilul firmei este dezvoltarea de software. După înfiinţare ne ocupăm de dezvoltarea softwarelor care satisfac cerinţelor speciale informaţionale ai firmelor comercianţilor de medicamente en-gros. Datorită cerinţelor pieţei, cât si a dezvoltării de software sistemul informatic iniţial de evidenţa stocurilor, utilizate pe plan local, s-a transformat într-un sistem complex care poate deservi mai multe puncte de lucru cu o funcționalitate bogata de posibilităţi. Sistemul dezvoltat pentru comercianţi de medicamente en-gros este PharmaLog,  un sistem logistic mai general de comercializare en-gros este StoreIS. Produsul StoreOpt este destinat pentru simularea şi optimizarea depozitului de colectare a firmelor en-gros.

În colaborare cu Catedra de Dezvoltare Software-uri din cadrul Universităţii din Szeged, câştigând mai multe finanţări sub formă de proiecte, lucrăm la dezvoltarea unei aplicaţii pentru migrarea aplicaţiilor Magic, monitorizarea calităţii, auditare şi testare. Folosirea sistemului MAGISTER uşurează lucrul dezvoltatorilor şi operatorilor de software iar pe termen lung rezultă o scădere accentuată a cheltuielilor respectiv o îmbunătăţire a calităţii.

În 2006 am înfiinţat o filială în România, Târgu Mureş, sub numele Pharmalog SRL. Colegii de acolo se ocupă de suport-ul local respectiv reprezintă firma noastră pe piaţa din România.

Din mai 2006 firma noastră deţine certificatul de asigurarea calităţii ISO 9001-2001 pe domeniul „Implementarea, dezvoltarea şi urmărirea sistemelor informatice”.

În anul 2007 am introdus pe piaţă versiunea hosting (SaaS) al sistemului PharmaLog, în cadrul căruia oferim dreptul de utilizare al programului, întreaga infrastructură informatică şi serviciile de implementare, exploatare (administrarea sistemului), ca un  serviciu.  Infrastructura necesară pentru acesta am dezvoltat-o şi o exploatăm în mediul propriu.

Printre clienţii firmei SZEGED Software SA. se găsesc comercianţii en-gros cu mai multe locuri de muncă cat si firme care au reţele cu 600 angajaţi, respectiv firme care au mai multe subunităţi şi puncte de lucru la distanţe mari, unul de celălalt. Scalarea, deschiderea şi adaptabilitatea sistemelor noastre sunt datorate mediului de dezvoltare Magic 4GL, pe care o folosim.