ȘTIRI

Noua noastră pagină web și Sistemul Helpdesk Irokéz au fost finalizate

Noua noastră pagină web și Sistemul Helpdesk Irokéz au fost finalizate

Cei care au mai vizitat pagina noastră poate au observat că pagina noastră nouă, modernă și adaptată cerințelor actuale s-a finalizat.

Lansarea noului nostru site, pe care îl considerăm intuitiv și modern, a necesitat un volum considerabil de muncă, atât din partea echipei de dezvoltare a paginii, cât și a colegilor din cadrul firmei. Echipele PharmaLog și Szeged Software sunt recunoscători creatorilor paginii, care în permanență au sprijinit și au încercat, pe cât posibil, să facă mai ușoară realizarea site-ului. Imi, Kriszti, vă mulțumim, sunteți o echipă profesionistă!

Pe site apar cu poză colegii care se ocupă de clienți, pentru ca și partenerii cu care ne întâlnim mai rar în persoană să aibă o idee cu cine vorbesc la telefon. De asemenea, suntem cel puțin tot atât de mândri de echipa de dezvoltatori care sprijină colegii de la relații cu Clienții.

Pe lângă actualizarea paginii, s-a realizat și migrarea sistemului nostru Irokéz helpdesk , iar de acum înainte, partenerii noștri pot accesa sistemul prin interfața modernă Angular. Astfel, clienții noștri vor putea să-și administreze confortabil cerințele și să ne comunice observațiile.

Vă dorim o experiență plăcută în utilizarea noului site!

Cele mai noi știri

PharmaLog új szereplők

Noi membri ai echipei PharmaLog!

În 2021 a continuat să crească numărul distribuitorilor de medicamente care utilizează PharmaLog.
Medico-Uno și-a început anul cu implementarea sistemului nostru hosting…

Detalii

Team-building atletic la Lacul Balaton

După UB (Ultra Balaton) din 2018, Ultra Tisza-tó (Ultra Lacul Tisa) din 2019 și UB din 2020, luna octombrie a anului 2021 a început cu participarea din nou a echipei Szeged Software și PharmaLog la concursul de alergare Ultra Balaton, parcurgându-l cu succes.

Detalii

Pentru a afla mai multe despre produsele noastre,
contactați-ne și cereți ofertă

Nu ezitați să ne sunați pe numărul
+40 365 410 305
sau să ne scrieți la
office@pharmalog.ro